top of page
  • Instagram

za 04 mei

|

Rijweg 8, 2870 Puurs-Sint-Amands, België

PuurKunst 2024

Gekende fotografen en nieuwe talenten tonen hun mooiste creaties onder het toeziend oog van Vlaams Parlementslid en burgemeester van Puurs-Sint-Amands, Koen Van Den Heuvel.

Registratie is afgesloten
Bezoek de site
PuurKunst 2024
PuurKunst 2024

Tijd en locatie

04 mei 2024, 14:00 – 05 mei 2024, 17:00

Rijweg 8, 2870 Puurs-Sint-Amands, België

Over het evenement

PuurKunst 2024 is een driedaags pop-upevenement dat de werken van bekende fotografen en opkomend talent uit onze regio tentoonstelt. PuurKunst biedt u een unieke kans om de fotografen te ontmoeten en meer te leren over hun visie en de verhalen achter hun kunstwerken. Er zullen gesigneerde foto's worden verloot en u kunt werken en reportages bij de fotografen bestellen.

We onthullen in première een aantal nieuwe werken van Hannes Couvreur, uit zijn oeuvre Ophelia’s Whispers. Verfijnde kunstwerken die de schoonheid van verwelkende bloemen verkennen en ons zo hun verhalen influisteren over de cyclus van leven en dood. Beelden die blijvend fascineren, omdat ze je doen twijfelen of je naar een schilderij of een foto kijkt. Meer over Hannes op www.hannescouvreur.be en instagram.com/hannes.couvreur.

Axelle Degrave toont haar veelzijdigheid met een verrassend perspectief en laat je sprakeloos achter met haar reeks intieme grootformaat naaktportretten. Meer over Axelle op www.axelledegrave.com en instagram.com/axelledegrave.atelier.

Bij het opkomende talent brengt Isabelle Baes een ontroerende en naar de keel grijpende reeks over Palestijnse vluchtelingen in een Brussels kraakpand. Meer over Isabelle op deze site www.isabellebaesphotography.com en instagram.com/isabelle.baes.

PuurKunst stelt bewust geen centraal thema om zo onbegrensde verbeelding te stimuleren vanuit pure, ongeremde expressies. Verwacht een meeslepende reis doorheen een lappendeken van emoties, vormen en kleuren, waar elke kunstenaar zijn of haar unieke verhaal vertelt. Een eclectische mix van artistieke stemmen, elk met hun eigen betekenis en doelen.  

Of u nu een connaisseur bent van traditionele werken of een avontuurlijke ontdekker van het onbekende, er is voor elk wat wils op PuurKunst.

Op vrijdag 3 mei verwelkomen we VIP's en de Vlaamse pers (enkel op uitnodiging). We beginnen om 19.00 uur met de plechtige opening, gepresenteerd door Vlaams Parlementslid en burgemeester, Koen Van Den Heuvel. Deze nocturne loopt door tot 22.00 uur.

Op zaterdag 4 mei is de fototentoonstelling geopend voor iedereen van 14.00 tot 20.00 uur. We verloten dan opnieuw gesigneerde foto's.

Op zondag 5 mei zijn we open van 10.00 tot 17.00 uur. Om 11 uur deelt burgemeester Koen Van Den Heuvel zijn visie op cultuur in de regio en ook nu zijn er gesigneerde foto's te winnen. 

We combineren op deze dag de foto-expo met een kijkdag voor het laatste duplexappartement dat op deze bijzondere locatie te koop staat, gepland voor oplevering in het najaar en nog geheel aan een tarief van 6% BTW. Klik hier voor meer details over het apartement en maak een afspraak met makelaar Treetops of geef aan bij registratie dat ze u mogen contacteren om verder af te spreken.

Programma


  • 3 uur

    Openingsplechtigheid en nocturne voor VIPs en pers (enkel op uitnodiging)


  • 6 uur

    Doorlopend open voor iedereen

Nog 2 items beschikbaar

Deel dit evenement

bottom of page